Conditori Hjärtat Aktiebolag

Skåne län

Information

Conditori Hjärtat Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där Conditori Hjärtat Aktiebolag finns. I Klippan så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Conditori Hjärtat Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Conditori Hjärtat Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Conditori Hjärtat Aktiebolag har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Conditori Hjärtat Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Järnvägsg. 32, 264 33, Klippan men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-10330.

Klippan arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Conditori Hjärtat Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Conditori Hjärtat Aktiebolag har idag 556248-2975 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Conditori Hjärtat Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konditori- och serveringsrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Conditori Hjärtat Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pegelow, Nils Roland som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Pegelow, Stina Ingegärd som är född 1946 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .