Ringgas Aktiebolag

Skåne län

Information

Ringgas Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Klippan. Det är nämligen den kommunen som Ringgas Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ringgas Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Ringgas Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1984-06-13. Men sedan 1985-01-01 så har Ringgas Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bläsinge 4920, 264 94, Klippan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ringgas Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-13040.

Klippan arbetar för att bolag som Ringgas Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ringgas Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med gas samt handel och konsulting inom markprojektering och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ringgas Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Lindberg, Inga Ann-Kristin -Lindberg, Klas Bonde.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ringgas Aktiebolag och det är följande personer, Lindberg, Klas Bonde som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Inga Ann-Kristin som är född 1948 och har titeln Suppleant, Thor, Anna Eva Catharina som är född 1973 och har titeln Revisor, Hjalmarsson, Lars Åke Anders som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ringgas Aktiebolag är 556243-9256.