Aktiebolaget Klippans Begravningsbyrå

Skåne län

Information

556236-0700 är organisationsnummer för bolaget Aktiebolaget Klippans Begravningsbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Klippans Begravningsbyrå är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Klippan som är den kommunen som Aktiebolaget Klippans Begravningsbyrå finns i.

Aktiebolaget Klippans Begravningsbyrå har varit registrerat sedan 1983-11-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Klippans Begravningsbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Aktiebolaget Klippans Begravningsbyrå är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Klippan som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Klippans Begravningsbyrå är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Klippans Begravningsbyrå så kan ni göra det på telefon genom 0435-10406 eller genom brev på följande adress:
Storg. 74, 264 32, Klippan

Bolaget skall bedriva entreprenörsverksamhet i samband med dödsfall, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Klippans Begravningsbyrå och det är Danielsson, Peter Stefan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Danielsson, Per Ingvar som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Gunn Maj-Britt som är född 1939 och har titeln Suppleant, Hilner, Lars Göran som är född 1943 och har titeln Revisor,