Relaco i Klippan Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Klippan och Relaco i Klippan Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Relaco i Klippan Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Relaco i Klippan Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Relaco i Klippan Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1982-11-23. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Klippan där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Relaco i Klippan Aktiebolag ska trivas.

Relaco i Klippan Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Klippan så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning med kemisk tekniska artiklar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Relaco i Klippan Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är Relaco i Klippan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med Relaco i Klippan Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-21830.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ahlqvist, Jan-Ingvar Firman tecknas i förening av -Ahlqvist, Anders Marcus -Olofsson, Bengt Thomas.

De som är på något sätt har med Relaco i Klippan Aktiebolag är Ahlqvist, Jan-Ingvar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahlqvist, Anders Marcus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Bengt Thomas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulson, Hans Erik Joakim som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Relaco i Klippan Aktiebolag har 556222-8766 som sitt organisationsnummer.