Lakonex Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva makanisk verksamhet med inriktning på finmekanik samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lakonex Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Klippan så är Lakonex Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Klippan arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Klippan och i Skåne län. Redan 1981-02-13 så skapades Lakonex Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556208-6412 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Klippan.

Just nu är Lakonex Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Lakonex Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0451-51969 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lakonex Aktiebolag är Eliasson, Bo Anders som är född 1946 och har titeln VD, Eliasson, Bo Anders som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Kerstin Eva Margareta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Henning, Per Johan Kristian som är född 1967 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.