HJ Trucking AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Klippan och HJ Trucking AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och HJ Trucking AB är ett av dem. Statusen för HJ Trucking AB är att Bolaget är aktivt.

HJ Trucking AB är ett Aktiebolag och skapades 1980-05-29. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Klippan där företaget finns i jobbar för att företag som HJ Trucking AB ska trivas.

HJ Trucking AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-22. I Klippan så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HJ Trucking AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-22.

Idag är HJ Trucking AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med HJ Trucking AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8426198.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med HJ Trucking AB är Däumichen, Jens-Owe som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Henrik Gert Andréas som är född 1978 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, B.A.Rev AB som är född och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor.

HJ Trucking AB har 556205-1572 som sitt organisationsnummer.