Boj Transportvagnar Aktiebolag

Skåne län

Information

Boj Transportvagnar Aktiebolag är ett bolag som finns i Klippan. I Boj Transportvagnar Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Rolf Tommy som är född 1945 och har titeln VD, Persson, Rolf Tommy som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Anders Micael som är född 1972 och har titeln Suppleant, Lissinger, Karl Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Boj Transportvagnar Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Boj Transportvagnar Aktiebolag på telefon 0435-15545.

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av transportvagnar samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Boj Transportvagnar Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Boj Transportvagnar Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Klippan arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Boj Transportvagnar Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Boj Transportvagnar Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1979-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Boj Transportvagnar Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Persson, Rolf Tommy

Boj Transportvagnar Aktiebolag har 556199-4442 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.