Vera Klippan Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av plastprodukter jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vera Klippan Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Klippan så är Vera Klippan Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Klippan arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Klippan och i Skåne län. Redan 1978-10-25 så skapades Vera Klippan Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Vera Klippan Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Vera Klippan Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1979-01-01

556198-1746 är organisationsnummret för företaget som finns i Klippan.

Just nu är Vera Klippan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Vera Klippan Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0435-14090 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Gustafsson, Lars-Göran Ragnar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vera Klippan Aktiebolag är Gustafsson, Lars-Göran Ragnar som är född 1950 och har titeln VD, Gustafsson, Lars-Göran Ragnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Gunilla Karina Kjellsdotter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Falkenborn, Anna Maria Birgitta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Olow, John David Bertil som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.