Svema Hushållsservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Svema Hushållsservice Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där Svema Hushållsservice Aktiebolag finns. I Klippan så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Svema Hushållsservice Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Svema Hushållsservice Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Svema Hushållsservice Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tjäderstigen 33, 284 36, Perstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Klippan arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Svema Hushållsservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Svema Hushållsservice Aktiebolag har idag 556193-9447 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Jarlsson, Ingrid Elisabet -Jarlsson, Sven Erik Martin är den som för stunden ansvarar för Svema Hushållsservice Aktiebolag

Bolaget skall driva försäljning samt reparationer och service av hushållsmaskiner jämte därmed förenlig verksamhet.

I Svema Hushållsservice Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jarlsson, Sven Erik Martin som är född 1951 och har titeln VD, Jarlsson, Sven Erik Martin som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Jarlsson, Ingrid Elisabet som är född 1956 och har titeln Suppleant, Paulson, Hans Erik Joakim som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .