Klippans Bokbinderi Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Klippan och Klippans Bokbinderi Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Klippans Bokbinderi Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Klippans Bokbinderi Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Klippans Bokbinderi Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1975-03-10. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Klippan där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Klippans Bokbinderi Aktiebolag ska trivas.

Klippans Bokbinderi Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Klippan så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva bokbinderi ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Klippans Bokbinderi Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1975-01-01.

Idag är Klippans Bokbinderi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med Klippans Bokbinderi Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-18120.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Klippans Bokbinderi Aktiebolag är Stigson, Jan Bertil som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Stigson, Eva Lilian Helen som är född 1953 och har titeln Suppleant, Jelinek, Peter Daniel som är född 1973 och har titeln Revisor, BDO Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Klippans Bokbinderi Aktiebolag har 556189-2992 som sitt organisationsnummer.