Pedagogförlaget Aktiebolag

Skåne län

Information

Pedagogförlaget Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där Pedagogförlaget Aktiebolag finns. I Klippan så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Pedagogförlaget Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Pedagogförlaget Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Pedagogförlaget Aktiebolag har funnits sedan och 1972-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Pedagogförlaget Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Boarpsv. 1, 266 75, Hjärnarp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0431-19112.

Klippan arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Pedagogförlaget Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Pedagogförlaget Aktiebolag har idag 556159-1792 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Swärd, Kjell Gotthard Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Pedagogförlaget Aktiebolag

Bolaget skall bedriva bok- och tidskriftsförlagsverksamhet samt handel med pedagogiska-konst-värde och antika föremål, datatillbehör, kläder, konsthantverk, kort,vykort, kontorsartiklar samt värdepapper och fastigheter, driva konsultverksamhet inom redovisning och juridik ävensom idka andra därmed förenliga verksamheter.

I Pedagogförlaget Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Swärd, Kjell Daniel som är född 1979 och har titeln VD, Swärd, Kjell Daniel som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Swärd, Kjell Gotthard som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Swärd, Gunnel Margareta som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Jelinek, Peter Daniel som är född 1973 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.