Bjärhus Växtbutik Aktiebolag

Skåne län

Information

Bjärhus Växtbutik Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där Bjärhus Växtbutik Aktiebolag finns. I Klippan så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bjärhus Växtbutik Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Bjärhus Växtbutik Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Bjärhus Växtbutik Aktiebolag har funnits sedan och 1972-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bjärhus Växtbutik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bjärhus 7742, 264 93, Klippan men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-10295.

Klippan arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bjärhus Växtbutik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bjärhus Växtbutik Aktiebolag har idag 556154-0161 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Bjärhus Växtbutik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva plantskola och därmed förenlig verksamhet.

I Bjärhus Växtbutik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Bertil Karl Erik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Källquist, Lena Ann-Charlotte som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ingrid Elisabet som är född 1954 och har titeln Suppleant, Meijer, Per Axel som är född 1949 och har titeln Revisor, Skånerevisorn Per Meijer Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .