Lars & Fias Matbod i Ljungbyhed Aktiebolag (Hemköp)

Skåne län

Information

Lars & Fias Matbod i Ljungbyhed Aktiebolag (Hemköp) är ett bolag som finns i Klippan. I Lars & Fias Matbod i Ljungbyhed Aktiebolag (Hemköp) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Lars Alvin som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Viola Ann-Sofi som är född 1960 och har titeln Suppleant, Larsson, Marie-Louise som är född 1949 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lars & Fias Matbod i Ljungbyhed Aktiebolag (Hemköp) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lars & Fias Matbod i Ljungbyhed Aktiebolag (Hemköp) på telefon 0435-441030.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med livsmedel och dagligvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lars & Fias Matbod i Ljungbyhed Aktiebolag (Hemköp) av bolagstypen Aktiebolag.

Lars & Fias Matbod i Ljungbyhed Aktiebolag (Hemköp) är ett av många bolag som finns i Skåne län och Klippan arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lars & Fias Matbod i Ljungbyhed Aktiebolag (Hemköp) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lars & Fias Matbod i Ljungbyhed Aktiebolag (Hemköp) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lars & Fias Matbod i Ljungbyhed Aktiebolag (Hemköp) så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Lars & Fias Matbod i Ljungbyhed Aktiebolag (Hemköp) har 556119-2039 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.