JOIN Klippan Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning, utveckling, marknadsföring och försäljning av företrädesvis lantbruks- och skogsprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JOIN Klippan Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Klippan så är JOIN Klippan Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Klippan arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Klippan och i Skåne län. Redan 1966-01-26 så skapades JOIN Klippan Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel JOIN Klippan Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

JOIN Klippan Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1979-01-01

556102-1568 är organisationsnummret för företaget som finns i Klippan.

Just nu är JOIN Klippan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med JOIN Klippan Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0435-10275 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Örn, Brita Kristina -Örn, Gert Gunnar Roland

Följande personer är på något sätt aktiva inom JOIN Klippan Aktiebolag är Örn, Gert Gunnar Roland som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pernbring, Carl-Gustav Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Örn, Brita Kristina som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Örn, Mari Helen Kristina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.