Ekstrands Eftr., Jakt-, Sport- och Fiske- Aktiebolag

Skåne län

Information

556091-0894 är organisationsnummer för verksamheten Ekstrands Eftr., Jakt-, Sport- och Fiske- Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekstrands Eftr., Jakt-, Sport- och Fiske- Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Klippan som är den kommunen som Ekstrands Eftr., Jakt-, Sport- och Fiske- Aktiebolag finns i.

Ekstrands Eftr., Jakt-, Sport- och Fiske- Aktiebolag har varit registrerat sedan 1964-01-27 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekstrands Eftr., Jakt-, Sport- och Fiske- Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ekstrands Eftr., Jakt-, Sport- och Fiske- Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Klippan som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ekstrands Eftr., Jakt-, Sport- och Fiske- Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ekstrands Eftr., Jakt-, Sport- och Fiske- Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0435-10276 eller genom brev på följande adress:
Bruksg. 5, 264 33, Klippan

Bolaget skall bedriva värdepappersförvaltning, handel med jakt och fisketillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekstrands Eftr., Jakt-, Sport- och Fiske- Aktiebolag och det är Anderson, Ralph Johnny Clifton som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Tullberg, John Eddy Joakim som är född 1975 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,