Klippans Entreprenad AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Klippan och Klippans Entreprenad AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Klippans Entreprenad AB är ett av dem. Statusen för Klippans Entreprenad AB är att Bolaget är aktivt.

Klippans Entreprenad AB är ett Aktiebolag och skapades 1962-01-24. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Klippan där bolaget finns i jobbar för att bolag som Klippans Entreprenad AB ska trivas.

Klippans Entreprenad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Klippan så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att arbeta med bygg och entreprenadverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Klippans Entreprenad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Klippans Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med Klippans Entreprenad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-19145.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Klippans Entreprenad AB är Wretensjö, Hans Peter Sigfrid som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallberg Wretensjö, Annika Marie som är född 1956 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .

Klippans Entreprenad AB har 556081-7214 som sitt organisationsnummer.