Tågalycke Konsult AB

Skåne län

Information

Tågalycke Konsult AB är en verksamhet som finns i Klippan. I Tågalycke Konsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengtsson, Ejnar Börje Lennart som är född 1933 och har titeln VD, Bengtsson, Ejnar Börje Lennart som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Formela Meehan, Kristina Zofia som är född 1957 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tågalycke Konsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tågalycke Konsult AB på telefon 042-352202.

Bolaget skall bedriva konsult- och agenturverksamhet samt tillverkning av teleteknisk apparatur, samt ventilationsprodukter, bedriva handel och uthyrning av kapitalvaror samt handel med metaller och ädla metaller samt utöva därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta fast egendom.

Idag är Tågalycke Konsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tågalycke Konsult AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Klippan arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tågalycke Konsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tågalycke Konsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tågalycke Konsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tågalycke Konsult AB har 556081-4708 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.