Tullssons Möbler Aktiebolag

Skåne län

Information

Tullssons Möbler Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där Tullssons Möbler Aktiebolag finns. I Klippan så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tullssons Möbler Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Tullssons Möbler Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Tullssons Möbler Aktiebolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Tullssons Möbler Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hembygdsg. 2, 264 36, Klippan men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-14055.

Klippan arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Tullssons Möbler Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Tullssons Möbler Aktiebolag har idag 556063-1607 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Tullssons Möbler Aktiebolag

Bolaget skall bedriva butikshandel med möbler och mattor samt golvbeläggningsmaterial, färg, tapeter, hemutrustningsvaror samt därmed förenlig verksamhet.

I Tullssons Möbler Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tullsson, Rolf Bertil Stefan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Tullsson, Pia Ingela Marie som är född 1962 och har titeln Suppleant, Persson, Nils Erik som är född 1934 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .