Klippans Trafikskola Aktiebolag

Skåne län

Information

Klippans Trafikskola Aktiebolag är en verksamhet som finns i Klippan. I Klippans Trafikskola Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gunnarson, Lars Gunnar Krister som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarson, Ulla Christina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Jelinek, Peter Daniel som är född 1973 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Klippans Trafikskola Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Klippans Trafikskola Aktiebolag på telefon 0435-13080.

Bolaget skall bedriva trafikskola och därmed sammanhängande utbildning, konsultverksamhet inom trafik och trafikutbildning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Klippans Trafikskola Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Klippans Trafikskola Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Klippan arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Klippans Trafikskola Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Klippans Trafikskola Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Klippans Trafikskola Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Klippans Trafikskola Aktiebolag har 556029-6559 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.