Åsbo Redovisningsservice, Ingvar Jacobsson

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Klippan och Åsbo Redovisningsservice, Ingvar Jacobsson är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Åsbo Redovisningsservice, Ingvar Jacobsson är ett av dem. Statusen för Åsbo Redovisningsservice, Ingvar Jacobsson är att Bolaget är aktivt.

Åsbo Redovisningsservice, Ingvar Jacobsson är ett Enskild firma och skapades 1993-12-28. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Klippan där bolaget finns i jobbar för att bolag som Åsbo Redovisningsservice, Ingvar Jacobsson ska trivas.

Åsbo Redovisningsservice, Ingvar Jacobsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30. I Klippan så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bokföringsbyrå samt konsultverksamhet inom ekonomi och juridik

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åsbo Redovisningsservice, Ingvar Jacobsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Åsbo Redovisningsservice, Ingvar Jacobsson och det finns flera bolag som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med Åsbo Redovisningsservice, Ingvar Jacobsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-770478.

.

De som är på något sätt har med Åsbo Redovisningsservice, Ingvar Jacobsson är Jakobsson, Nils Ingvar som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, Jakobsson, Ingrid Ann-Christin som är född 1955 och har titeln Prokurist, .

Åsbo Redovisningsservice, Ingvar Jacobsson har 540827-XXXX som sitt organisationsnummer.