Snälleröds VVS & Fastighets Service

Skåne län

Information

I Klippan finns det ett Enskild firma som heter Snälleröds VVS & Fastighets Service. Det finns flera bolag som liknar Snälleröds VVS & Fastighets Service i Skåne län. Klippan är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Snälleröds VVS & Fastighets Service är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-07-19 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2000-06-13 så har Snälleröds VVS & Fastighets Service varit registrerat och sedan 2000-07-19 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Snälleröds VVS & Fastighets Service och det finns fler bolag som är det i Klippan.

Vill man komma i kontakt med Snälleröds VVS & Fastighets Service så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Snälleröds VVS & Fastighets Service så kan ni göra det på 0435-770475.

Nyinstallation och reparationer av befintliga installation av VVS och försäljning av VVS-delar och service på teknisk fastgihets utrustning hos enskilda och mindre företag.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Martinsson, Leif Gustav som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Snälleröds VVS & Fastighets Service har 530301-XXXX som sitt organisationsnummer.