Åsbo Fastighetsbyrå

Skåne län

Information

480319-XXXX är organisationsnummer för företaget Åsbo Fastighetsbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åsbo Fastighetsbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Klippan som är den kommunen som Åsbo Fastighetsbyrå finns i.

Åsbo Fastighetsbyrå har varit registrerat sedan 2006-06-20 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åsbo Fastighetsbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Åsbo Fastighetsbyrå är och det finns flera bolag i Klippan som också är .

Firmatecknare för Åsbo Fastighetsbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Åsbo Fastighetsbyrå så kan ni göra det på telefon genom 0435-441427 eller genom brev på följande adress:

Fastighetsförmedling, fastighetsrådgivning fastighetsförvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med Åsbo Fastighetsbyrå och det är Johansson, Nils Olov som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,