Källgårdens Handelsträdgård, Nils-Erik Pettersson

Skåne län

Information

Källgårdens Handelsträdgård, Nils-Erik Pettersson hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där Källgårdens Handelsträdgård, Nils-Erik Pettersson finns. I Klippan så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Källgårdens Handelsträdgård, Nils-Erik Pettersson tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Källgårdens Handelsträdgård, Nils-Erik Pettersson har haft sedan 1994-01-01. Källgårdens Handelsträdgård, Nils-Erik Pettersson har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Källgårdens Handelsträdgård, Nils-Erik Pettersson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-21380.

Klippan arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Källgårdens Handelsträdgård, Nils-Erik Pettersson har idag 470430-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Källgårdens Handelsträdgård, Nils-Erik Pettersson

Trädgårdsmästeri, odling av krukväxter.

I Källgårdens Handelsträdgård, Nils-Erik Pettersson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Petersson, Nils Erik som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .