Vedby Träemballage

Skåne län

Information

460927-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Vedby Träemballage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vedby Träemballage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Klippan som är den kommunen som Vedby Träemballage finns i.

Vedby Träemballage har varit registrerat sedan 1995-08-11 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vedby Träemballage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Vedby Träemballage är och det finns flera verksamheter i Klippan som också är .

Firmatecknare för Vedby Träemballage är följande:

Vill ni komma i kontakt med Vedby Träemballage så kan ni göra det på telefon genom 0435-24271 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av träemballage.

Det finns olika personer som har en koppling med Vedby Träemballage och det är Grundström, Rolf Inge Jerry som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,