Fotograf Dan Sjödahl

Skåne län

Information

460617-XXXX är organisationsnummer för bolaget Fotograf Dan Sjödahl. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fotograf Dan Sjödahl är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Klippan som är den kommunen som Fotograf Dan Sjödahl finns i.

Fotograf Dan Sjödahl har varit registrerat sedan 1997-09-29 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fotograf Dan Sjödahl så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Fotograf Dan Sjödahl är och det finns flera bolag i Klippan som också är .

Firmatecknare för Fotograf Dan Sjödahl är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fotograf Dan Sjödahl så kan ni göra det på telefon genom 042-214866 eller genom brev på följande adress:

Fotoateljé samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fotograf Dan Sjödahl och det är Sjödahl, Dan Magni Herbert som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,