Lunds Zoologiska

Skåne län

Information

441003-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lunds Zoologiska. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lunds Zoologiska är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Klippan som är den kommunen som Lunds Zoologiska finns i.

Lunds Zoologiska har varit registrerat sedan 2005-03-03 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-06-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lunds Zoologiska så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-06-19.

Lunds Zoologiska är och det finns flera bolag i Klippan som också är .

Firmatecknare för Lunds Zoologiska är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lunds Zoologiska så kan ni göra det på telefon genom 0435-440007 eller genom brev på följande adress:

Zoologisk handel.

Det finns olika personer som har en koppling med Lunds Zoologiska och det är Jönsson, Jan Birger Roland som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,