K.Kristenssons Hem Söm

Skåne län

Information

440525-XXXX är organisationsnummer för verksamheten K.Kristenssons Hem Söm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K.Kristenssons Hem Söm är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Klippan som är den kommunen som K.Kristenssons Hem Söm finns i.

K.Kristenssons Hem Söm har varit registrerat sedan 1997-04-24 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för K.Kristenssons Hem Söm så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

K.Kristenssons Hem Söm är och det finns flera verksamheter i Klippan som också är .

Firmatecknare för K.Kristenssons Hem Söm är följande:

Vill ni komma i kontakt med K.Kristenssons Hem Söm så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Sömnad.

Det finns olika personer som har en koppling med K.Kristenssons Hem Söm och det är Kristensson, Kerstin Siv Ann-Ch som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,