F:a Weilands byggrenovering

Skåne län

Information

I Klippan finns det ett Enskild firma som heter F:a Weilands byggrenovering. Det finns flera verksamheter som liknar F:a Weilands byggrenovering i Skåne län. Klippan är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

F:a Weilands byggrenovering är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-12-14 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2000-12-14 så har F:a Weilands byggrenovering varit registrerat och sedan 2000-12-14 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är F:a Weilands byggrenovering och det finns fler verksamheter som är det i Klippan.

Vill man komma i kontakt med F:a Weilands byggrenovering så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med F:a Weilands byggrenovering så kan ni göra det på 0435-441133.

Bolaget skall bedriva underhåll och reparationer av byggarbetsmaskiner, byggmaterial, underhåll av övriga maskiner och handel med maskiner och byggmaterial, handel med virke, kapning av ved och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Weiland, Sven Torsten som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

F:a Weilands byggrenovering har 421227-XXXX som sitt organisationsnummer.