K.I.L. Horse Development

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Klippan och K.I.L. Horse Development är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och K.I.L. Horse Development är ett av dem. Statusen för K.I.L. Horse Development är att Bolaget är aktivt.

K.I.L. Horse Development är ett Enskild firma och skapades 2000-07-19. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Klippan där företaget finns i jobbar för att företag som K.I.L. Horse Development ska trivas.

K.I.L. Horse Development är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Klippan så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremål för verksamheten skall vara uppfödning, träning, försäljning och tävling med hästar. Förvaltning och försäljning av fast egendom, ädla metaller och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att K.I.L. Horse Development är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19.

Idag är K.I.L. Horse Development och det finns flera företag som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med K.I.L. Horse Development så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-711189.

.

De som är på något sätt har med K.I.L. Horse Development är Göransson Assarsson, Karin Inger L som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

K.I.L. Horse Development har 360610-XXXX som sitt organisationsnummer.