Roland Perssons Åkeri

Skåne län

Information

360509-XXXX är organisationsnummer för bolaget Roland Perssons Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Roland Perssons Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Klippan som är den kommunen som Roland Perssons Åkeri finns i.

Roland Perssons Åkeri har varit registrerat sedan 1986-04-02 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Roland Perssons Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Roland Perssons Åkeri är och det finns flera bolag i Klippan som också är .

Firmatecknare för Roland Perssons Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Roland Perssons Åkeri så kan ni göra det på telefon genom 0435-711716 eller genom brev på följande adress:

Åkerirörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Roland Perssons Åkeri och det är Persson, Kurt Roland som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma,