Öjamadens Bygg & Entreprenad Service Handelsbolag

Skåne län

Information

Öjamadens Bygg & Entreprenad Service Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Klippan. Det är nämligen den kommunen som Öjamadens Bygg & Entreprenad Service Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Öjamadens Bygg & Entreprenad Service Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-10-04.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Sjöborgsg. 15, 264 37, Klippan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Öjamadens Bygg & Entreprenad Service Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-711070.

Klippan arbetar för att verksamheter som Öjamadens Bygg & Entreprenad Service Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Öjamadens Bygg & Entreprenad Service Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Byggande av hus och byggnadsreparationer, planerings- och schaktningsarbete och anläggningsarbete med hjullastare.

Firmatecknare för Öjamadens Bygg & Entreprenad Service Handelsbolag är följande:
Bolaget tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Öjamadens Bygg & Entreprenad Service Handelsbolag och det är följande personer, Karlsson, John Tommy som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Svensson, Birgitta Eva Margareta som är född 1954 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Öjamadens Bygg & Entreprenad Service Handelsbolag är 969721-8932.