Switchlight Records Handelsbolag

Skåne län

Information

Switchlight Records Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Klippan. Det är nämligen den kommunen som Switchlight Records Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Switchlight Records Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-09-14.

Switchlight Records Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-06-09. Men sedan 2006-09-14 så har Switchlight Records Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Badv. 7 A, 264 34, Klippan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Switchlight Records Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-7775548.

Klippan arbetar för att bolag som Switchlight Records Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Switchlight Records Handelsbolag. Det finns flera bolag i Skåne län.

Bolagets verksamhet är i form av ett skivbolag, vars primära verksamhet är försäljning och utgivning av skivor i formaten cd och vinyl. Samt försäljning av kläder (t-shirts och munktröjor) i form av artist band-merchandise.

Firmatecknare för Switchlight Records Handelsbolag är följande:
Bolaget firma tecknas av Patrick Thulin och Thomas Olofsson var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Switchlight Records Handelsbolag och det är följande personer, Olofsson, Carl Magnus som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Olofsson, Leif Thomas som är född 1983 och har titeln Bolagsman, Thulin, Christian Patrick som är född 1983 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Switchlight Records Handelsbolag är 969719-5957.