Modema Glas och Aluminium Handelsbolag

Skåne län

Information

Modema Glas och Aluminium Handelsbolag är en verksamhet som finns i Klippan. I Modema Glas och Aluminium Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Eva Pia Gunilla som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Jan Christer som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Modema Glas och Aluminium Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Modema Glas och Aluminium Handelsbolag på telefon 0435-770010.

Handel och tillverkning av skjutdörrar och uterum.

Idag är Modema Glas och Aluminium Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Modema Glas och Aluminium Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Klippan arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Modema Glas och Aluminium Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-12-23 och Modema Glas och Aluminium Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-12-23.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Modema Glas och Aluminium Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolgsmännen gemensamt.

Modema Glas och Aluminium Handelsbolag har 969719-3416 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.