P-Solutions Nordic Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Klippan och P-Solutions Nordic Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och P-Solutions Nordic Handelsbolag är ett av dem. Statusen för P-Solutions Nordic Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

P-Solutions Nordic Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2005-11-14. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Klippan där företaget finns i jobbar för att företag som P-Solutions Nordic Handelsbolag ska trivas.

P-Solutions Nordic Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-24. I Klippan så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Agenturhandel med industriautomationsprodukter till industrin samt tillhörande tjänster och konsultation.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att P-Solutions Nordic Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-01.

Idag är P-Solutions Nordic Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med P-Solutions Nordic Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-22485.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med P-Solutions Nordic Handelsbolag är Frank, Ann Elisabeth som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Frank, Roland Peter som är född 1968 och har titeln Bolagsman, .

P-Solutions Nordic Handelsbolag har 969714-7768 som sitt organisationsnummer.