Tvärby Tobak Handelsbolag

Skåne län

Information

969709-6544 är organisationsnummer för företaget Tvärby Tobak Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tvärby Tobak Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Klippan som är den kommunen som Tvärby Tobak Handelsbolag finns i.

Tvärby Tobak Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-04-06 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tvärby Tobak Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-03.

Tvärby Tobak Handelsbolag är och det finns flera bolag i Klippan som också är .

Firmatecknare för Tvärby Tobak Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Tvärby Tobak Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0435-13890 eller genom brev på följande adress:
Vedbyv. 6, 264 35, Klippan

Tobaksaffär och spelbutik.

Det finns olika personer som har en koppling med Tvärby Tobak Handelsbolag och det är Nihlén, Ingrid Ulla-Britt som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Nihlén, Mats Karl-Gustav som är född 1949 och har titeln Bolagsman,