Scandinavian Witchcraft handelsbolag

Skåne län

Information

969705-0798 är organisationsnummer för verksamheten Scandinavian Witchcraft handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Scandinavian Witchcraft handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Klippan som är den kommunen som Scandinavian Witchcraft handelsbolag finns i.

Scandinavian Witchcraft handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-10-13 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Scandinavian Witchcraft handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Scandinavian Witchcraft handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Klippan som också är .

Firmatecknare för Scandinavian Witchcraft handelsbolag är följande:
Bolagets firma tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Scandinavian Witchcraft handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0435-14933 eller genom brev på följande adress:
Knutsg. 6, 264 31, Klippan

Tillverkning och försäljning av kosmetika, krämer och salvor. tillverkning och försljning av teer och kryddor. tillverkning och försäljning av silversmide. konsultation i mystik.

Det finns olika personer som har en koppling med Scandinavian Witchcraft handelsbolag och det är Emgård, Kerstin som är född 1936 och har titeln Bolagsman, Emgård, Viola Marianne som är född 1961 och har titeln Bolagsman,