Indecta Handelsbolag

Skåne län

Information

Indecta Handelsbolag är ett bolag som finns i Klippan. I Indecta Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blåfors, Jan Leif Robert som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Svensson, Jessica som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Indecta Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Indecta Handelsbolag på telefon 0435-24422.

Företagsprofilering. Present- och reklamprodukter försäljning. Digital mediaproduktion, Webbdesign. Datorer och tillbehör - service, support och försäljning. Övriga tjänster och produkter inom ovan nämnda arbetsområden.

Idag är Indecta Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Indecta Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Klippan arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Indecta Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Indecta Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-05-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Indecta Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Indecta Handelsbolag har 969692-4340 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.