Oljekompaniet i Ljungbyhed Handelsbolag

Skåne län

Information

Oljekompaniet i Ljungbyhed Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där Oljekompaniet i Ljungbyhed Handelsbolag finns. I Klippan så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Oljekompaniet i Ljungbyhed Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Oljekompaniet i Ljungbyhed Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Oljekompaniet i Ljungbyhed Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ö. Förstadsg. 125, 231 32, Trelleborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Klippan arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Oljekompaniet i Ljungbyhed Handelsbolag har idag 969691-7187 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen två i förening. är den som för stunden ansvarar för Oljekompaniet i Ljungbyhed Handelsbolag

Import och försäljning av oljor och rengöringsmedel till olika golv.

I Oljekompaniet i Ljungbyhed Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Appelquist, Bjarne som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Bergström, Nils Conny som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Sjöström, Johan Henrik som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .