BusinessLine Kim o Tommy Carlsson Handelsbolag

Skåne län

Information

BusinessLine Kim o Tommy Carlsson Handelsbolag är ett företag som finns i Klippan. I BusinessLine Kim o Tommy Carlsson Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Carlsson, Kim Margaretha som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Carlsson, Tommy Lars-Göran som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med BusinessLine Kim o Tommy Carlsson Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå BusinessLine Kim o Tommy Carlsson Handelsbolag på telefon 0435-719500.

Inköp, marknadsföring och försäljning av snabbrörliga konsumtionsvaror, allt som löpande går genom alla hushåll, såsom rengöringsmedel, städ-, tvätt- och diskmedel, hud och skönhetsvård, husgeråd.

Idag är BusinessLine Kim o Tommy Carlsson Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

BusinessLine Kim o Tommy Carlsson Handelsbolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Klippan arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

BusinessLine Kim o Tommy Carlsson Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-06-06 och BusinessLine Kim o Tommy Carlsson Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-06-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BusinessLine Kim o Tommy Carlsson Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

BusinessLine Kim o Tommy Carlsson Handelsbolag har 969685-2376 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.