Lagges Maskintjänst Handelsbolag

Skåne län

Information

Lagges Maskintjänst Handelsbolag är ett av många företag som finns i Klippan. Det är nämligen den kommunen som Lagges Maskintjänst Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lagges Maskintjänst Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-08-08.

Lagges Maskintjänst Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-07-30. Men sedan 2001-08-08 så har Lagges Maskintjänst Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Snälleröd 4720, 260 70, Ljungbyhed. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lagges Maskintjänst Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-770190.

Klippan arbetar för att företag som Lagges Maskintjänst Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lagges Maskintjänst Handelsbolag. Det finns flera företag i Skåne län.

Lantbrukstjänster och skogstjänster.

Firmatecknare för Lagges Maskintjänst Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Jonas Gunnar Lagerqvist..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lagges Maskintjänst Handelsbolag och det är följande personer, Lagerqvist, Janet Margret Charlotte som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Lagerqvist, Jonas Gunnar som är född 1970 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Lagges Maskintjänst Handelsbolag är 969679-2366.