Bössmakaren O. Nyhuus Handelsbolag

Skåne län

Information

Bössmakaren O. Nyhuus Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där Bössmakaren O. Nyhuus Handelsbolag finns. I Klippan så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Bössmakaren O. Nyhuus Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Bössmakaren O. Nyhuus Handelsbolag har haft sedan 2010-01-01. Bössmakaren O. Nyhuus Handelsbolag har funnits sedan och 2001-01-02 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bössmakaren O. Nyhuus Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Raving. 3, 264 39, Klippan men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-10977.

Klippan arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Bössmakaren O. Nyhuus Handelsbolag har idag 969673-5498 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Ola Nyhuus ensam. är den som för stunden ansvarar för Bössmakaren O. Nyhuus Handelsbolag

Produktion och reparation. Köp och försäljning av vapen, vapendelar, kikare och ammunition.

I Bössmakaren O. Nyhuus Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bakken, Hilde som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Nyhuus, Ola som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .