Kolleberga skogstjänst Handelsbolag

Skåne län

Information

Kolleberga skogstjänst Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där Kolleberga skogstjänst Handelsbolag finns. I Klippan så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Kolleberga skogstjänst Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Kolleberga skogstjänst Handelsbolag har haft sedan 1999-01-01. Kolleberga skogstjänst Handelsbolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kolleberga skogstjänst Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vessmantorpsv. 8, 260 70, Ljungbyhed men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0435-440326.

Klippan arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Kolleberga skogstjänst Handelsbolag har idag 969662-6119 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Kolleberga skogstjänst Handelsbolag

Skoglig entreprenadverksahet och redovisningsservice.

I Kolleberga skogstjänst Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Claes-Göran Ingemar som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Olsson, Ingrid Christina som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .