Koholma Data Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Klippan och Koholma Data Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Koholma Data Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Koholma Data Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Koholma Data Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1999-08-03. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Klippan där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Koholma Data Handelsbolag ska trivas.

Koholma Data Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-25. I Klippan så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Data konsult, handel med datorer och tillbehör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Koholma Data Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Koholma Data Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med Koholma Data Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-37748.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Koholma Data Handelsbolag är Rohlin, Petra Christina som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Rohlin, Pär Henrik som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .

Koholma Data Handelsbolag har 969661-1798 som sitt organisationsnummer.