Flödegård Handelsbolag

Skåne län

Information

I Klippan finns det ett Handelsbolag som heter Flödegård Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar Flödegård Handelsbolag i Skåne län. Klippan är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Flödegård Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-07-11 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1998-05-07 så har Flödegård Handelsbolag varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Flödegård Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Klippan.

Vill man komma i kontakt med Flödegård Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Penarp 1150, 264 91, Klippan. Vi ni istället prata med Flödegård Handelsbolag så kan ni göra det på 0435-23080.

Import, export och försäljning som avser produkter inom alternativ medicin såsom essentiella oljor, naturläkemedel, mat, hälsotillskott, och därmed förenlig verksamhet. Under behandling avses sådant som massage eller andra behandlingar. Konsultverksamhet som avser försäljning, föredrag konsultverksamhet och uppdag inom alternativ medicin såsom essentiella oljor, naturläkemedel, mat, hälsotillskott och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Havsjö, Cecilia Eva Birgitta som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Havsjö, Johan Anders Mikael som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av Mikael Havsjö. .

Flödegård Handelsbolag har 969650-0660 som sitt organisationsnummer.