GB Golfkonsult Handelsbolag

Skåne län

Information

969644-5213 är organisationsnummer för bolaget GB Golfkonsult Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GB Golfkonsult Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Klippan som är den kommunen som GB Golfkonsult Handelsbolag finns i.

GB Golfkonsult Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-11-07 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för GB Golfkonsult Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-12-14.

GB Golfkonsult Handelsbolag är och det finns flera bolag i Klippan som också är .

Firmatecknare för GB Golfkonsult Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med GB Golfkonsult Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Pilörtsg. 2, 716 31, Fjugesta

Ge golflektioner, försäljning av golfartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med GB Golfkonsult Handelsbolag och det är Kolsung, Petra Birgitte som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Söder, Nils Percy Peter som är född 1958 och har titeln Bolagsman,