K. Örn Förvaltning Klippan Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Klippan och K. Örn Förvaltning Klippan Kommanditbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och K. Örn Förvaltning Klippan Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för K. Örn Förvaltning Klippan Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

K. Örn Förvaltning Klippan Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1997-03-10. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Klippan där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som K. Örn Förvaltning Klippan Kommanditbolag ska trivas.

K. Örn Förvaltning Klippan Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Klippan så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Kmmanditbolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att K. Örn Förvaltning Klippan Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är K. Örn Förvaltning Klippan Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med K. Örn Förvaltning Klippan Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-10275.

Firman tecknas av komplementärerna var för sig..

De som är på något sätt har med K. Örn Förvaltning Klippan Kommanditbolag är Företagshus Klippan Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, JOIN Klippan Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Örn, Mari Helen Kristina som är född 1965 och har titeln Kommanditdelägare, .

K. Örn Förvaltning Klippan Kommanditbolag har 969636-2954 som sitt organisationsnummer.