T.K. Säljkonsult Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Klippan och T.K. Säljkonsult Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och T.K. Säljkonsult Handelsbolag är ett av dem. Statusen för T.K. Säljkonsult Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

T.K. Säljkonsult Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1993-07-28. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Klippan där bolaget finns i jobbar för att bolag som T.K. Säljkonsult Handelsbolag ska trivas.

T.K. Säljkonsult Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Klippan så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av livsmedel, kemisk-tekniska produkter, textilier, järn och husgeråd

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att T.K. Säljkonsult Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är T.K. Säljkonsult Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med T.K. Säljkonsult Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-22573.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med T.K. Säljkonsult Handelsbolag är Klasson, Gudrun Annette som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Klasson, Kjell Bertil Tommy som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

T.K. Säljkonsult Handelsbolag har 916754-1664 som sitt organisationsnummer.