Tor Mek. Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Klippan och Tor Mek. Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Tor Mek. Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Tor Mek. Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Tor Mek. Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1991-10-01. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Klippan där företaget finns i jobbar för att företag som Tor Mek. Handelsbolag ska trivas.

Tor Mek. Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Klippan så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Mekanisk verkstad och handel med däck

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tor Mek. Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Tor Mek. Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med Tor Mek. Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-21730.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Tor Mek. Handelsbolag är Paulsson, Berit Anita som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Paulsson, Lars Torbjörn som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Paulsson, Per Torleif som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

Tor Mek. Handelsbolag har 916753-4032 som sitt organisationsnummer.