Comfortstäd i Skåne Handelsbolag

Skåne län

Information

916753-3414 är organisationsnummer för bolaget Comfortstäd i Skåne Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Comfortstäd i Skåne Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Klippan som är den kommunen som Comfortstäd i Skåne Handelsbolag finns i.

Comfortstäd i Skåne Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-07-22 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Comfortstäd i Skåne Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Comfortstäd i Skåne Handelsbolag är och det finns flera bolag i Klippan som också är .

Firmatecknare för Comfortstäd i Skåne Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Comfortstäd i Skåne Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-8607280 eller genom brev på följande adress:
Stenhuggareg. 13, 264 70, Klippan

Verksamhet inom städbranschen

Det finns olika personer som har en koppling med Comfortstäd i Skåne Handelsbolag och det är Lindahl, Lars Tommy som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Lindahl, Monica Christina som är född 1952 och har titeln Bolagsman,