A & P Nicolle Handelsbolag

Skåne län

Information

916752-0239 är organisationsnummer för verksamheten A & P Nicolle Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A & P Nicolle Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Klippan som är den kommunen som A & P Nicolle Handelsbolag finns i.

A & P Nicolle Handelsbolag har varit registrerat sedan 1989-02-02 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för A & P Nicolle Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

A & P Nicolle Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Klippan som också är .

Firmatecknare för A & P Nicolle Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med A & P Nicolle Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-3944596 eller genom brev på följande adress:
Gråmanstorp, 264 91, Klippan

Lantbruksrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med A & P Nicolle Handelsbolag och det är Nicolle, Eva Anneli som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Nicolle, Jean-Pierre som är född 1956 och har titeln Bolagsman,